Trajnim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës

Trajnim mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës

Njoftim për Shtyp Lezhë - Librazhd - 19/23 Korrik 2019 - trajnim “mbi legjislacionin kombëtar për ruajtjen e natyrës, PËRDORIMIN DHE MENAXHIMIN E QËNDRUESHËM TË BURIMEVE NATYRORE NË...
Aktivitetet e projektit

Aktivitetet e projektit

Takim me kershilltare te bashkise Prrenjas per rritjen e rolit te tyre per lobim dhe advokaci ne mbrotjen dhe menaxhimin e parkut komebtar Shebenik-Jabllanice. Perfaqesuesit e dy organizatave...
Problematikat

Problematikat

PROBLEMATIKA: Procesi i identifikimit dhe analizimit të problemeve kryesore dhe të ndikimeve negative në menaxhimin e parkut, janë mbështetur edhe në dispozitat e ligjit nr. 81, datë...
Aktivitetet e projektit

Aktivitetet e projektit

Projekti "Promovimi i përdorimit të qëndrueshëm të burimeve natyrore të ekosistemit të rezervatit natyror Kune-Vain-Tale", zbatohet nga Klubi Ekologjik Lezhë Takimi hapjes së...
Problematikat

Problematikat

PROBLEMATIKA: Procesi i identifikimit dhe analizimit të problemeve kryesore dhe të ndikimeve negative në menaxhimin e parkut, janë mbështetur edhe në dispozitat e ligjit nr. 81, datë...
Blue Land Project

Blue Land Project

Tiranë – 08-11/07/2019 - Në kuadër të zbatimit të projektit Blue Land, u zhvillua në datat 10 dhe 11 korrik 2019 seminari për prezantimin e indikatoreve dhe programeve të...
Aktivitetet e projektit

Aktivitetet e projektit

Krijimi i një rrjeti të organizatave lokale për avokim dhe lobim për shpalljen e Porto Palermos - Zonë e Mbrojtur Detare Në 12 Mars 2019, në mjediset e Qendrës Rinore, Vlorë, u organizua...
LIQENI I OHRIT, TRASHËGIMI NATYRORE DHE KULTURORE BOTËRORE

LIQENI I OHRIT, TRASHËGIMI NATYRORE DHE KULTURORE BOTËRORE

Në sesionin e 43-të të Komitetit tëTrashëgimi së Botërore, që u mbajt në Baku nga 30 Qershori - 5 Korrik 2019 u regjistruan gjithsej 29 vende të reja në Listën e Trashëgimisë Botërore...
Problematikat

Problematikat

PROBLEMATIKA: Procesi i identifikimit dhe analizimit të problemeve kryesore dhe të ndikimeve negative në menaxhimin e parkut, janë mbështetur edhe në dispozitat e ligjit nr. 81, datë...
Aktivitetet e projektit

Aktivitetet e projektit

Projekti “Advokim per zhvillimin e ekoturizmit te qendrueshem duke respektuar mjedisin” zbatohet nga Horizont EU dhe MEN në kuadër të projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të...
Problematikat

Problematikat

PROBLEMATIKA: Procesi i identifikimit dhe analizimit të problemeve kryesore dhe të ndikimeve negative në menaxhimin e parkut, janë mbështetur edhe në dispozitat e ligjit nr. 81, datë...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: