Përditësimi nga projekti 1 FUTURE!

Përditësimi nga projekti 1 FUTURE!

🌟 Përditësimi nga projekti 1 FUTURE! 🌟 🌍 Vizita jonë e fundit studimore në Maqedoninë e Veriut dha rezultate emocionuese! Ne jemi të emocionuar të njoftojmë përfundimin me sukses...
Së bashku për të reduktuar ndotjen plastike në Detin Mesdhe!

Së bashku për të reduktuar ndotjen plastike në Detin Mesdhe!

Së bashku për të reduktuar ndotjen plastike në Detin Mesdhe!   Jemi vërtet të lumtur të jemi pjese e Komunitetit te Praktikës së BeMed i cili u mblodh në HIGGS në Athinë në...
Hartëzimi i vlerave natyrore - PN Korab - Koritnik

Hartëzimi i vlerave natyrore - PN Korab - Koritnik

Hartëzimi i vlerave natyrore - PN Korab - Koritnik Takuam përsëri në zonën e Parkut Natyror Korab-Koritnik në Kukës, grupin e aktorëve, të cilësuar të rëndësishëm për qeverisjen e...
Përtej Plastik Med, angazhohuni për një Det Mesdhe pa plastikë

Përtej Plastik Med, angazhohuni për një Det Mesdhe pa plastikë

Përtej Plastik Med, angazhohuni për një Det Mesdhe pa plastikë   BeMed + është projekti që ka nisur nga zbatimi në dy vende të Mesdheut në Shqipëri dhe Tunizi. Projekti synon...
Organizatat e shoqërisë civile njëzëri kundër ndryshimeve në ligjin për Zonat e Mbrojtura

Organizatat e shoqërisë civile njëzëri kundër ndryshimeve në ligjin për Zonat e Mbrojtura

Deklaratë e përbashkët për shtyp e OJF-ve mjedisore Organizatat e shoqërisë civile njëzëri kundër ndryshimeve në ligjin për Zonat e Mbrojtura Tiranë, 16 shkurt 2024. Organizatat e...
Hartëzimi i vlerave natyrore - PK Alpet e Shqipërisë

Hartëzimi i vlerave natyrore - PK Alpet e Shqipërisë

Hartëzimi i vlerave natyrore - PK Alpet e Shqipërisë U rikthyem përsëri në zonën e Parkut Kombëtar të Alpeve të Shqipërisë me qëllimin e prezantimit të gjetjeve dhe vlerësimit të...

COASTRUST

COASTRUST Emri i projektit: Promovimi i kujdestarisë së përbashkët për brigjet e Mesdheut Akronimi: COASTRUST Programi: Interreg Euro-MED Partneri kryesor: Rajoni i Greqisë...
A është më mirë të pyllëzojmë apo të lëmë pyjet të rigjenerohen natyrshëm?

A është më mirë të pyllëzojmë apo të lëmë pyjet të rigjenerohen natyrshëm?

A është më mirë të pyllëzojmë apo të lëmë pyjet të rigjenerohen natyrshëm?   Kombet po zotohen të mbjellin miliarda drurë. Por studimet e reja tregojnë se kemi nënvlerësuar...
Zonat Natyra 2000 – e ardhmja e zhvillimit të qëndrueshëm me bazë natyrën

Zonat Natyra 2000 – e ardhmja e zhvillimit të qëndrueshëm me bazë natyrën

Konferenca Kombëtare “ZONAT 2000 – E ARDHMJA E ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM ME BAZË NATYRËN”...   Konferenca u organizua me rastin e mbylljes së projektit “Fuqizimi i OJQ-ve...
Objektivat e zhvillimit të brendshëm për zhvillim të qëndrueshëm

Objektivat e zhvillimit të brendshëm për zhvillim të qëndrueshëm

Objektivat e zhvillimit të brendshëm për zhvillim të qëndrueshëm Me ftesë të iniciativës për Objektivat e Zhvillimit të Brendshëm (IDG), INCA ishte pjesëmarrëse në takimin e rradhës...
Mekanizmi i ankesave dhe reagimit për kufizimet e pavullnetshme në kuadër të mirë qeverisjes së zonave të mbrojtura

Mekanizmi i ankesave dhe reagimit për kufizimet e pavullnetshme në kuadër të mirë qeverisjes së zonave të mbrojtura

Për më tepër, ju lutemi klikoni dhe shkarkoni dokumentin këtu: - Mekanizmi i ankesave dhe reagimit për kufizimet e pavullnetshme në kuadër të mirë qeverisjes së zonave të mbrojtura / Parku...
Ndalesa e rradhës ishte Tropoja dhe PK Alpet e Shqipërisë...

Ndalesa e rradhës ishte Tropoja dhe PK Alpet e Shqipërisë...

Ndalesa e rradhës ishte Tropoja dhe PK Alpet e Shqipërisë...   Në kuadër të projektit Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë, INCA shvilloi takimin e rradhës me...
Panairi i Punës dhe Karrierës 2024

Panairi i Punës dhe Karrierës 2024

Panairi i Punës dhe Karrierës 2024 INCA merr pjesë në Panairin e Punës dhe Karrierës 2024 organizuar nga Universiteti Polis   Nëpërmjet materialeve të shumta, si botime të...
QËNDRIM NË LIDHJE ME PROJEKTLIGJIN "PER DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NË LIGJIN NR. 81/2017 “PËR ZONAT E MBROJTURA"

QËNDRIM NË LIDHJE ME PROJEKTLIGJIN "PER DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NË LIGJIN NR. 81/2017 “PËR ZONAT E MBROJTURA"

QËNDRIM NË LIDHJE ME PROJEKTLIGJIN "PER DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NË LIGJIN NR. 81/2017 “PËR ZONAT E MBROJTURA" Ne, organizata të shoqërisë civile dhe ekspertë në fushën e...
Në Vlorë nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...

Në Vlorë nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...

Në Vlorë nga Takimi i dytë konsultativ me aktorët lokalë dhe rajonal...   INCA në bashkëpunim me shoqatën Shoqata Flag Pine, Vlorë, organizuan takimin e dytë konsultativ me...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: