Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri

RUAJMË NATYRËN PËR NJË TË ARDHME TË QËNDRUESHME

INCABesueshmëriPartneritetEksperiencëNË MBROJTJE TË NATYRËS

MIRËSEVINI NË FAQEN ZYRTARE TË INCA

Bashkëpunoni me ne!

Mbi 20 vjet eksperiencë

0
Projekte të realizuara
0
Bashkëpuntorë dhe partnerë
0
Sukses i garantuar në punën tonë

Partnerët tanë

MTM
AKZM
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: