Ditari Natyrës nr.133 - Qershor 2024

Ditari Natyrës nr.133 - Qershor 2024

Ditari Natyrës nr.133 - Qershor 2024 Në këtë numër do të gjeni: -  Ligji për Restaurimin e Natyrës i miratuar rishtazi një "nxitje jetike" për...
Ditari Natyrës nr.132 - Maj 2024

Ditari Natyrës nr.132 - Maj 2024

Ditari Natyrës nr.132 - Maj 2024 Në këtë numër do të gjeni: -  Përtej Plastic Med, angazhohuni për një Det Mesdhe pa plastikë  -  Urbanizimi dhe ndryshimet e...
Ditari Natyrës nr.131 - Prill 2024

Ditari Natyrës nr.131 - Prill 2024

Ditari Natyrës nr.131 - Prill 2024 Në këtë numër do të gjeni: -  Së bashku për të reduktuar ndotjen plastike në detin Mesdhe  -  Qëndrueshmëria në...
Ditari Natyrës nr.130 - Mars 2024

Ditari Natyrës nr.130 - Mars 2024

Ditari Natyrës nr.130 - Mars 2024 Në këtë numër do të gjeni: - METT tashmë edhe në Shqip - 45 vjet Direktiva Evropiane e Zogjve - Alarm i Kuq për Nartën - NE KEMI...
Ditari Natyrës nr.129 - Shkurt 2024

Ditari Natyrës nr.129 - Shkurt 2024

Ditari Natyrës nr.129 - Shkurt 2024 Në këtë numër do të gjeni: - Biznese të përgjegjshme për të ardhme të qëndrueshme - Zonat e Mbrojtura, një tragjedi...
Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024

Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024

Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024 Në këtë numër do të gjeni: - PROJEKTLIGJI PËR SHKATËRRIMIN E ZONAVE TË MBROJTURA NUK DUHET TË KALOJË NË PARLAMENT - A është më...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: