Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024

Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024

Ditari Natyrës nr.128 - Janar 2024 Në këtë numër do të gjeni: - PROJEKTLIGJI PËR SHKATËRRIMIN E ZONAVE TË MBROJTURA NUK DUHET TË KALOJË NË PARLAMENT - A është më...
Ditari Natyrës nr.127 - Dhjetor 2023

Ditari Natyrës nr.127 - Dhjetor 2023

Ditari Natyrës nr.127 - Dhjetor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - INCA Ju Uron Gëzuar Festat! Urimet më të mira për Vitin e Ri 2024 ! - Parqet Kombëtare në...
Botime Natyra 2000

Botime Natyra 2000

Botime në kuadër të projetit “Fuqizimi i OJQ-ve Shqiptare për të mbështetur krijimin dhe menaxhimin e rrjetit Natyra 2000 në Shqipëri / Mbrojtja e...
Memorandum Mirekuptimi Rrjeti Natyra 2000

Memorandum Mirekuptimi Rrjeti Natyra 2000

Projekti “Fuqizimi i OJQ-ve Shqiptare për të mbështetur krijimin dhe menaxhimin e rrjetit Natyra 2000 në Shqipëri / Mbrojtja e Biodiversitetit” - Memorandum Mirekuptimi Rrjeti...
Raport Analiza Vlerat Shebenik

Raport Analiza Vlerat Shebenik

Projekti “Fuqizimi i OJQ-ve Shqiptare për të mbështetur krijimin dhe menaxhimin e rrjetit Natyra 2000 në Shqipëri / Mbrojtja e Biodiversitetit” - Raport Analiza Vlerat...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: