Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023

Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023

Ditari Natyrës nr.124 - Shtator 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Parku Kombëtar Shebenik, një ndër zonat e mbrojtura më të rëndësishme në Shqipëri - Një foto sa...
Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023

Ditari Natyrës nr.123 - Gusht 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Vazhdojnë ditët informuese nën moton "Qeverisja e mirë promovon qëndrueshmërinë" - Nga Logu i...
Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023

Ditari Natyrës nr.122 - Korrik 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Ditë informuese mbi projektin "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë" - Takime tematike...
Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Përfundon Eco Camp në Luginën e Grebajës - Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab -...
Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Forum Kombëtar - Natyra dhe Qëndrueshmëria - Starton projekti 1Future - Takime tematike me grupet e...
Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë - INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: