Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

1 Qershori, Dita e Fëmijëve

Me rastin e 1 Qershorit 2011 ditës së fëmijëve, INCA në bashkëpunim me UNICEF mori pjesë në panairin e fëmijëve të organizuar me këtë rast. INCA prezantoi në stendën e saj nje set të...
10-11 Maj Dita Botërore e Shpendëve shtegëtar

10-11 Maj Dita Botërore e Shpendëve shtegëtar

Tiranë 10 Maj 2014 Dita Botërore e Shpendëve Shtegtar ka filluar të festohet nga viti 2006 dhe ka si qëllim që të sjellë në vëmëndjen e popullatës dhe të shërbejë si një ditë...

Parqet e Harkut Dinarik në Shqipëri, rezultatet dhe sfidat në të ardhmen

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Tiranë 5 Nëntor 2014 Përfaqësues të Ministrisë së Mjedisit, ekspertë të turizmit, specialistë të Zonave të Mbrojtura dhe drejtues të qeverisjes lokale u mblodhën në një takim...

Takimi i katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Korçë, 4 Dhjetor 2014 U mbajt në Korçë takimi i katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi u zhvillua me pjesëmarrjen e të gjithë përfaqësuesve të organizatave partnere të...
Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës

Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës

Goricë e Vogël, Prespë, 5 Dhjetor 2014. Në kuadër të promovimit të Zonave të Mbrojtura dhe vlerave të tyre turistike të lidhura me natyrën dhe produktet lokale, Rrjeti për Mbrojtjen e...

Zhvillohet Trainimi i Parë për Zhvillimin e Turizmit të Qëndrueshëm

Vlorë 22-23 Janar 2015. U zhvillua në qytetin e Vlorës trainimi i Parë për Zhvillimin e Turizmit të Qëndrueshëm në kuadër të projektit “Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: