Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Fushatë Mjedisore Ndërgjegjësuese

Fushatë Mjedisore Ndërgjegjësuese

Peisazhi Ujor/Tokësor i mbrojtur "Lumi Buna Velipoje", Dhjetor 2015 - INCA në bashkëpunim me AKZM, AdZM Shkodër, DAR Shkodër, Qendrën Aahrus Shkodër dhe me mbështetje të IUCN dhe...
Ju Urojmë të gjithëve Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2016!

Ju Urojmë të gjithëve Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2016!

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri i uron Gëzuar Festat e fund vitit të gjithë miqve, kolegëve, bashkëpunëtorëve dhe dashamirësve duke i falenderuar për mbështetjen e...
2 Shkurt 2016 – Dita Botërore e Ligatinave

2 Shkurt 2016 – Dita Botërore e Ligatinave

2 Shkurt 2016 - Peisazhi Ujor-Tokësor i mbrojtur Lumi Buna-Velipojë   2 Shkurti ështe “Dita Botërore e Ligatinave”; kjo ditë shënon datën e miratimit të Konventës për Ligatinat...
Aleanca e OJF-ve “Vepro Për Drinin”

Aleanca e OJF-ve “Vepro Për Drinin”

Sot, në Ditën Botërore të Ligatinave, 13 OJF nga pesë brigjet e Drinit bashkojnë forcat për të formuar Aleancën Vepro për Drinin (Act4Drin),me qëllimin për të ruajtur dhe mbrojtur...
Lumenjtë tanë, thesari ynë!

Lumenjtë tanë, thesari ynë!

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Edhe 70% e specieve të peshqve të ujërave të ëmbla ne i kemi humbur, duhet të ndryshojmë praktikën?   Me rastin e Ditës Botërore të Ligatinave WWF Adria nisi fushatën...
INCA e ftuar në Panairet IPA

INCA e ftuar në Panairet IPA

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Shkodër - Korçë - Shkurt 2016 - INCA ka qënë e ftuar në panairen e Projekteve IPA CBC 2007-2013 Mali i Zi-Shqipëri dhe Greqi-Shqipëri të organizuara në Shkodër dhe Korçë gjatë...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: