Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Ju Urojmë të gjithëve Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2016!

Ju Urojmë të gjithëve Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2016!

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri i uron Gëzuar Festat e fund vitit të gjithë miqve, kolegëve, bashkëpunëtorëve dhe dashamirësve duke i falenderuar për mbështetjen e vazhdueshme dhe bashkëpunimin e frytshëm në fushën e ruajtjes së natyrës dhe mjedisit në vendin tonë. 
Ne kemi bindjen që Viti i Ri 2016 do të sjellë më shumë bashkëpunime, angazhime e përpjekje në realizimin e qëllimit tonë të përbashkët, ruajtjen e natyrës shqiptare dhe krijimi i një mjedisi sa më të qëndrueshëm për sot dhe brezat që do të vijnë.

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: