logo

Nëpërmjet kësaj forme raportimi ju mund të na dërgoni këshillat tuaja që lidhen me aktivitetin tonë gjithashtu
dhe të raportoni rreth problematikave te ndryshme që keni konstatuar.
Ne e vlerësojmë mendimin tuaj ndaj çdo informacion i dërguar është i mirëpritur! 

Specifikoni e-mailin tuaj
Ju lutem specifikoni mesazhin tuaj
Invalid Input
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: