Thursday, 13 August 2020
Login | Mail

INSTITUTE FOR NATURE CONSERVATION IN ALBANIA

Announcements

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 July 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 June 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 May 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 December 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

ipa

     csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Contact Us

facebookwebmailgooglemap
logoDear visitors! The Institute for Nature Conservation in Albania – INCA wants to gives its contribution to the efforts and activities undertaken for the protection of natural environment and biodiversity in Albania and in the region. We are really pleased you are visiting our web site and we will welcome any comment or suggestion to improve the quality of its content sent to us. Thank you and have a nice visit!.
Fishing activity, especially small scale and recreational activities near the marine protected area, remains an issue that increasingly requires cooperation between local actors. EU projects implemented in recent years in the Vlora region, including the Karaburun-Sazan National Marine Park, have brought to the attention of experts some positive practices aiming to enhance cooperation between all these actors, in order to…
The Vjosa - Narta Protected Landscape is one of the landscapes with the richest biodiversity in Albania. The variety of biological forms, especially birds, which have over 100 different types and over 10.000 individuals, makes this natural oasis a very important national and international landscape. But these unique natural values are threaten by various development projects planned in the area,…
MPA Networks project -  Kick Off meeting of Pilot project in Albania “Sustainable small scale fisheries and recreational fishing management in MPA Karaburun - Sazan” Co-financed by the European Regional Development Fund in the framework of Interreg Med programme of the European Union the MPA NETWORKS - https://mpa-networks.interreg-med.eu/ project has started to be implemented in Albania. It is led by MedPAN…
Deti, e ardhmja e gjithë rajonit - Rimëkëmbja Blu e Mesdheut -  Në rajonin mesdhetar, të shkatërruar nga epidemia e COVID-19 dhe që po përpiqet të nisë një sezon turistik jo shumë premtues për 2020, në Ditën Botërore të Oqeaneve, WWF lancon një thirrje për 22 vendet dhe territoret bregdetare, për të punuar së bashku për një "Strategji të Rimëkëmbjes…
June 8 - World Oceans Day -  Celebrated each year on 8 June since 2009, World Oceans Day is an opportunity to raise global awareness of the challenges faced by the international community in connection with the oceans. The lungs of our planet, providing most of the oxygen we breathe, the oceans are also a major source of food and…
“Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27”    Hyrje    Rrugëtimi i Shqipërisë në procesin e integrimit evropian ka qenë dhe mbetet i gjatë në kohë dhe përpjekje. Ai ka filluar me aplikimin për anëtarësimin në BE në 28 Prill 2009. Dialogu i vazhdueshëm politik dhe ekonomik midis BE-së dhe…
International Biodiversity Week is about connecting people to nature, communicating the importance of biodiversity and motivating people to play a role in protecting it. It is also used to show the fun and wonders that can be found in nature, which inspire people to learn more, to see more, to do more. May 18th also highlights the importance of traditional…

Activity calendar

« July 2013 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

INCA partners

 

 

 

INCA on Facebook