Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

INCA e ftuar në Panairet IPA

INCA e ftuar në Panairet IPA

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Shkodër - Korçë - Shkurt 2016 - INCA ka qënë e ftuar në panairen e Projekteve IPA CBC 2007-2013 Mali i Zi-Shqipëri dhe Greqi-Shqipëri të organizuara në Shkodër dhe Korçë gjatë muajit Shkurt.
Stendat e INCA me projektet "Të shpallim liqenin e Shkodrës si një Rezervë e Biosferës së UNESCO-s" dhe "Ekomuzeumi i lumit Vjosa-Aoos" vizitohen me interes nga Ministria e Integrimit znj. Gjosha, Ambasadorët e Republikës Greke dhe asaj të Malit të Zi në Shqiperi, përfaqësues të Delegacionit të EU në Tiranë si dhe të ftuar të tjerë të cilët kanë vlerësuar projektet e zbatuara nga INCA si nga më të suksesshmit.

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: