Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Vazhdon procesi i zonimit të liqenit të Shkodrës

Vazhdon procesi i zonimit të liqenit të Shkodrës

Shkodër,  11 Mars 2016 – A ardhmja e qëndrueshme e liqenit të Shkodrës, kufi natyror midis Shqipërisë dhe Malit të Zi, varet nga veprimet e koordinuara të të dy vendeve. Zyra e...
Një ditë në Parkun tim

Një ditë në Parkun tim

Vlorë Mars 2016 - Një tjetër komponent i projektit “Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut-Karaburun-Sazan“ është edhe ai i edukimit. Programi i...
Orë të hapura në natyrë në Liqenin e Shkodrës

Orë të hapura në natyrë në Liqenin e Shkodrës

Bajzë, Malësi e Madhe - 26 Prill 2016 - INCA në bashkëpunim me AdZM Shkodër dhe DAR Malësi e Madhe, organizuan disa orë të hapura në natyrë pranë Syrit të Sheganit me nxënësit e...
Ekspozitë artistike  “Një ditë në Parkun Tim!”

Ekspozitë artistike “Një ditë në Parkun Tim!”

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Orikum, 29 Prill 2016 – Në ambientet e Qendrës Administrative Orikum, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri dhe AdZM Vlorë në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare "Balil...
Trainim Rajonal mbi Zonat e Mbrojtura Detare

Trainim Rajonal mbi Zonat e Mbrojtura Detare

Syros-Greqi 3-6 Maj 2016 - Në Ishullin Syros, Greqi përfundoi faza e dytë e trajnimit rajonal "Building the next generation of leadership in marine conservation: A learning...
Vazhdon procesi i konsultimeve për Rizonimin e Liqenit të Shkodrës

Vazhdon procesi i konsultimeve për Rizonimin e Liqenit të Shkodrës

Koplik, Shkodër, 09/05/2016 - Në kuadër të projektit për Planin e Zonimit të Rezerves Natyrore të Menaxhuar të Liqenit të Shkodrës, INCA në bashkëpunim me AdZM Shkodër, organizuan...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: