Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Vendet e Adriatikut, të bashkuar për të luftuar shpimet për naftë në Adriatik

Vendet e Adriatikut, të bashkuar për të luftuar shpimet për naftë në Adriatik

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Split, Kroaci 26-28 tetor 2015 Marrëdhëniet bilaterale midis shteteve që rrethojnë Detin Adriatik janë shpesh të influencuara nga problemet politike që lidhen me kufijtë ose me problemet që...
Edukimi Mjedisor si Komponent i projektit të SeaMed-it

Edukimi Mjedisor si Komponent i projektit të SeaMed-it

Vlorë 22-24 Tetor 2015 Në kuadër të projektit “Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut – komponenti për Shqipërinë”, INCA zhvilloi një trainim...
Mblidhet Komiteti Drejtues i Projekteve  MedPartnership dhe ClimVar&MIZB

Mblidhet Komiteti Drejtues i Projekteve MedPartnership dhe ClimVar&MIZB

Athinë, Greqi, 3-5 Nëntor 2015 U mbajt në Athinë takimi i 5-të dhe i fundit i Komitetit Drejtues të projekteve MedPartnership dhe ClimVar&MIZB nën moton "Aktivitetet e...
Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës

Festohet Dita e Verës në Parkun Kombëtar të Prespës

Goricë e Vogël, Prespë, 4 Dhjetor 2015 - Në kuadër të promovimit të Zonave të Mbrojtura dhe vlerave të tyre turistike të lidhura me natyrën dhe produktet lokale, organizata...
Rehabilitohet moli në gjirin e Shën Vasilit

Rehabilitohet moli në gjirin e Shën Vasilit

Gjiri i Shën Vasilit, PKD "Karaburun-Sazan", 18 Dhjetor 2015 – Në kuadër të projektit “Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut- komponenti...
Prezantohen Planet e Turizmit dhe Biznesit

Prezantohen Planet e Turizmit dhe Biznesit

Parku Kombëtar Llogora, 18 Dhjetor 2015 – Në kuadër të projektit “Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut- komponenti Shqipëria”, INCA në...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: