Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

INCA pret në një takim përfaqësues të Legambiente Itali dhe Shqipëri

INCA pret në një takim përfaqësues të Legambiente Itali dhe Shqipëri

Ditën e Enjte, datë 9 Prill 2015, përfaqësues të INCA-s pritën në një takim përfaqësues të Legambiente Itali dhe Legambiente Vlorë/Albania. Ky takim kishte si objektiv kryesor diskutimin...
Kukësi i bashkohet Nismës #ShqipëriaJoDuhanit

Kukësi i bashkohet Nismës #ShqipëriaJoDuhanit

Kukës 24 Prill 2015 – Takimi i gjashtë “Shqipëria Jo Duhanit!” – pas atyre të Tiranës, Korçës, Beratit,Vlorës dhe Elbasanit, – u organizua në qytetin e Kukësit nga një grup...
Parku Natyror Rajonal Liqeni i Ulëz promovon turizmin e qëndrueshëm

Parku Natyror Rajonal Liqeni i Ulëz promovon turizmin e qëndrueshëm

Ulëz, 25 Prill 2015 - Me rastin e dy vjetorit të shpalljes së Parkut Natyror Rajonal Ulëz, si edhe festimeve të ditës së Shën Markut, një prej festave tradicionale të qytezës së Ulzës,...
Mbahet në Vlorë takimi i parë me aktorët për planin e menaxhimit të turizmit

Mbahet në Vlorë takimi i parë me aktorët për planin e menaxhimit të turizmit

Vlorë 29 Maj 2015 -  Në kuadër të projektit “Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut – Komponenti për Shqipërinë” në ambientet e Hotel...
Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës pjesë e Panairit Argjiro Fest_ON

Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës pjesë e Panairit Argjiro Fest_ON

Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës mori pjesë në Panairin e Zonave të Mbrojtura në Gjirokastër, pjesë e Panairit Argjiro Fest_ON që u zhvillua në kuadër të Festivalit Folklorik të...
Trajnimi i Tretë Rajonal SEA-Med

Trajnimi i Tretë Rajonal SEA-Med

Kas-Kekova, Turqi, 10-15 Maj 2015 - U zhvillua në Turqi takimi i tretë rajonal në kuadër të projektit rajonal “Aktivitete të Qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare në Mesdhe”....
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: