Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Zona e Mbrojtur Detare Porto Palermo

Zona e Mbrojtur Detare Porto Palermo

Himarë 30 Janar 2015 — Në kuadër të projektit IPA Adriatic CBC EcoSea, Ministria e Mjedisit zhvilloi takimi i rrathës në Himarë me pjesëmarrjen e grupeve të interesit. Gjatë këtij takimi...
Prezantohet Plani i Menaxhimit të Mbetjeve në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

Prezantohet Plani i Menaxhimit të Mbetjeve në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Divjakë 2 Shkurt 2015 - Në kuadër të projektit “Ruajtja e Pelikanit Dalmatian dhe programit të menaxhimimit të ligatinave në Mesdhe-Karavasta, Shqipëri”, u...
Dita Botërore e Ligatinave

Dita Botërore e Ligatinave

Divjakë 2 Shkurt 2015 - 2 Shkurti i çdo viti është shpallur  si “Dita Botërore e Ligatinave”; kjo ditë shënon datën e miratimit të Konventës për Ligatinat në 2 Shkurt 1971...
Dita Botërore e Ujit – Uji dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm

Dita Botërore e Ujit – Uji dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm

Tiranë 21 Mars 2015 - Me rastin e Ditës Botërore të Ujit (22 Mars 2015), Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri, INCA, në bashkëpunim me Rrjetin për Mbrojtjen e Natyrës si...
Mblidhet Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës

Mblidhet Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës

Tiranë, 21 Mars 2015 - U zhvillua në Tiranë takimi i parë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës për vitin 2015. Tashmë mbledhjet në rrjet janë bërë pjesë e pa ndashme e procesit të...
Vazhdojnë përpjekjet për Ekomuzeumin e lumit Vjosa

Vazhdojnë përpjekjet për Ekomuzeumin e lumit Vjosa

Konicë 22 mars 2015 – Ditën e dielë përfaqësues të INCA-s u takuan në Konicë me partnerët grekë të projektit Ekomuzeumi i Lumit Vjosa (MED-INA dhe Administratën e Parkut Kombëtar të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: