Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Prezantohet Plani i Menaxhimit të Mbetjeve në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

Broshura PDF: Shiko dokumentin

Divjakë 2 Shkurt 2015

Në kuadër të projektit “Ruajtja e Pelikanit Dalmatian dhe programit të menaxhimimit të ligatinave në Mesdhe-Karavasta, Shqipëri”, u prezantua Draft Plani i Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta. Gjatë takimit pati shumë diskutime të frutshme për proçesin nga të pranishmit. Në takim merrnin pjesë përfaqësues të pushtetit vendor, Ministrisë së Mjedisit, peshkatarë të zonës, grupet e ineteresit, perfaqësues të shoqërisë civile etj.

Tags :
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: