Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Praktikat më të mira të Peshkimit në lagunën e Karavastasë

Praktikat më të mira të Peshkimit në lagunën e Karavastasë

Divjakë 15 Maj 2015 — Në kuadë të programit rajonal “Menaxhimi i Ligatinave dhe Ruajtja e Pelikanit Kaçurrel në Pellgun e Mesdheut” të koordinuar nga Noé Conservation, u zhvillua në...
Një vend pa duhan, një shoqëri më e shëndetshme

Një vend pa duhan, një shoqëri më e shëndetshme

Tiranë 31 Maj 2015 — Përmbyllet Java Botërore e luftës kundër duhanit me ndarjen e çmimeve të konkursit "Një vend pa duhan, një shoqëri më e shëndetshme”, për punimet më të...
Festivali i Ngjyrave

Festivali i Ngjyrave

Pustec, Prespë, 1 Qershor 2015 – Në kuadër të festës së fëmijëve organizata Green&Clean, pjesë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, në bashkëpunim me Këshillin e Komunës Pustec...
Vizitë studimore në ZMD Tavolara Punta Coda Cavallo

Vizitë studimore në ZMD Tavolara Punta Coda Cavallo

Tavloara - Punta Coda Cavalo, Sardenje, 03-06 Qershor 2015 - Në kuadër të projektit SEA-Med, INCA zhvilloi një vizitë studimore në Zonën e Mbrojtur Detare të Tavolaras në Sardenjë. Vizita...
5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit

5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit

Shkodër, 5 Qershor 2015 - Dita Botërore e Mjedisit 2015 mblodhi sëbashku Organizata të Shoqërisë Civile Mjedisore, ekspert të mjedisit dhe mediat në qytetin e Shkodrës. Në kuadër të...
Aty ku natyra vesh ngjyrat e shpirtit

Aty ku natyra vesh ngjyrat e shpirtit

Kthellë, 6 Qershor 2015 - Në një nga mjediset piktoreske të komunës Kthellë, Shoqata mjedisore Iliria, pjesë e Rrjetit për Mbrijtjen e Natyrës, si dhe në bashkëpunim INCA me Komunën...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: