Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Festivali i Ngjyrave

Festivali i Ngjyrave

Pustec, Prespë, 1 Qershor 2015

Në kuadër të festës së fëmijëve organizata Green&Clean, pjesë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, në bashkëpunim me Këshillin e Komunës Pustec dhe Drejtorinë e Shkollës, organizuan aktivitetin “Festivali i Ngjyrave” në Pustec të Prespës. Aktivitetet filluan me prezantimin dhe shpjegimet e organizatorëve për fëmijët se si do të zhvillohej loja e tullumbacave dhe ngjyrave, në mënyrë që fëmijët të argëtoheshin sa më shumë si dhe me një premtim që vitin e ardhshëm kjo festë për ta të jetë edhe më argëtuese.

Kjo ishte një ditë ndryshe për të gjithë pasi vetë femijet me atë fantazinë e tyre i bënë edhe më të bukura e tërheqëse aktivitetet e organizuara.

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: