Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Aty ku natyra vesh ngjyrat e shpirtit

Aty ku natyra vesh ngjyrat e shpirtit

Kthellë, 6 Qershor 2015 Në një nga mjediset piktoreske të komunës Kthellë, Shoqata mjedisore Iliria, pjesë e Rrjetit për Mbrijtjen e Natyrës, si dhe në bashkëpunim INCA me Komunën...
Festohet Dita e Drinit

Festohet Dita e Drinit

Kukës 13 Qershor 2015 Në qytetin e Kukësit në kuadër të projektit “Zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm dhe menaxhimi i Zonave të Mbrojtura" dhe të aktiviteteve të Rrjetit për...
Dokumentar televiziv për Porto Palermon

Dokumentar televiziv për Porto Palermon

Porto Palermo 14-16 Qershor 2015 RAC/SPA në bashkëpunim të ngushtë me INCA, në kuadër të projektit të përbashkët MedMPAnet, janë duke prodhuar një film dokumentar për të nxjerrë në...
Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës mblidhet në Ulëz

Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës mblidhet në Ulëz

Ulëz, 18 Qershor 2015 Këtë herë Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës është mbledhur në qytezën e Ulzës për mbledhjen e tij të rradhës për të diskutuar mbi veprimtaritë e deri tanishme,...
Dita e Bjeshkës

Dita e Bjeshkës

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Theth, 25 Qershor 2015 Me rastin e “Ditës së Bjeshkës” në Parkun Kombëtar Theth u zhvilluan aktivitete të ndryshme përr të promovuar vlerat natyrore e turistike të këtij parku....
Mbështetje e komunitetit të grave në aktivitete agrobujqësore

Mbështetje e komunitetit të grave në aktivitete agrobujqësore

Karavasta–Divjakë, 1 Korrik 2015 Në kuadër të programit rajonal "Menaxhimi i Ligatinave dhe Ruajtja e Pelikanit Kaçurrel në Pellgun e Mesdheut" koordinuar nga Noé Conservation, u...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: