Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Filloi hartëzimi i shtigjeve në ZMD Karaburun-Sazan

Filloi hartëzimi i shtigjeve në ZMD Karaburun-Sazan

Karaburun, 31 Korrik 2015 – INCA në bashkëpunim me AdZM Vlorë, ekspertë dhe guida profesionale kombëtare, filluan hartëzimin e shtegut tokësor nga Orikumi në Gjirin e Bristanit në...
Ndryshimet Klimatike në politikat dhe dokumentet strategjike të vendit

Ndryshimet Klimatike në politikat dhe dokumentet strategjike të vendit

Kombinati Metalurgjik, Elbasan/Kune Vain Lezhe 11/15 Shtator 2015 – Në kuadër të projektit “Rrugëtimi drejt Parisit – për integrimin e çështjeve të Ndryshimeve Klimatike në politikat...
Rivitalizimi i Ekomuzeumit të lumit Vjosa

Rivitalizimi i Ekomuzeumit të lumit Vjosa

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Përmet, 22 Shtator 2015 - Shoqata Mjedisore Çajupi Gjirokaster në bashkëpunim me INCA dhe Rrjetin për Mbrojtjen e Natyrës zhvilluan aktivitetin "Rivitalizimi i Ekomuzeumit të lumit...
Turizmi në Zonat e Mbrojtura

Turizmi në Zonat e Mbrojtura

Korçë, 9 Tetor 2015 – Përfundoi sot në Korҫë Konferenca Kombëtare “Turizmit në Zonat e Mbrojtura”. Në këtë konferencë ishin të pranishëm Prefekti i Korçës, Ardit Konomi,...
Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Rrugëtimi drejt Parisit 2015

Tiranë,  22 Tetor 2015 - U organizua sot në ambientet e Hotel Mondial në Tiranë takimi përmbyllës i Projektit “Rrugëtimi drejt Parisit 2015 për integrimin e çështjeve të...
Vendet e Adriatikut, të bashkuar për të luftuar shpimet për naftë në Adriatik

Vendet e Adriatikut, të bashkuar për të luftuar shpimet për naftë në Adriatik

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Split, Kroaci 26-28 tetor 2015 - Marrëdhëniet bilaterale midis shteteve që rrethojnë Detin Adriatik janë shpesh të influencuara nga problemet politike që lidhen me kufijtë ose me problemet...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: