Beyond Plastic Med - BeMed

Beyond Plastic Med - BeMed

Beyond Plastic Med - BeMed

Organizata franceze Beyond Plastic Med (BeMed) nga një vëzhgim i thjeshtë ka vene re se çdo vit, rreth 230,000 ton #plastikë hidhen në #Mesdhe. 🙅‍♀️ Nëpërmjet Thirrjes për Mikro-Iniciativa, Klubit të Biznesit dhe Komunitetit të praktikës BeMed, organizata po bashkon forcat për një Mesdhe pa plastikë.

Një Konferencë vjetore e shpalljes së Laureatëve do të mbahet të Premten më 22 Mars 2024  në orën 10:00 në internet (me orën  e Monakos). Ashtu si në vitet e mëparshme, kjo ngjarje do të jetë pjesë e programit të Javës së Oqeanit në Monako 2024.

Konferenca do të jetë e hapur për publikun.

Konferenca do të transmetohet në Zoom: 

https://us02web.zoom.us/j/82627229098?pwd=M0Y4YzlzSWx0MWVlM2tPTDcyVVcwUT09

Konferenca  do të jetë në dispozicion si një transmetim i drejtpërdrejtë në kanalin në Youtube për ata që preferojnë:

http://www.youtube.com/@beyondplasticmed7301

Gjatë kësaj konference, ju do të zbuloni laureatët e 2024-ës. Do të dëgjoni zëra nga secili prej projekteve të përzgjedhura. Mos ngurroni të bëni çdo pyetje!

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: