Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Turi i Lumenjve të Ballkanit mbërrin në Lumin Osum - Kanionet e Osumit

Turi i Lumenjve të Ballkanit mbërrin në Lumin Osum - Kanionet e Osumit

Çorovodë, 11 Maj 2016 - Turi i Lumenjve të Ballkanit mbërriti sot në luginën e lumit Osum, për të vazhduar rrugëtimin e nisur 26 ditë më parë në Slloveni. Kajakistë dhe...
Një ekspozitë për Pelikanin Kaçurrel

Një ekspozitë për Pelikanin Kaçurrel

Bajzë, Malësi e Madhe - 20 Maj 2016 - Në kuadër të Programit Noé Conservation, për menaxhimin e ligatinave dhe ruajtjen e pelikanit kaçurrel në pellgun e Mesdheut, në shkollën e...
Unë e Dua Liqenin e Shkodrës

Unë e Dua Liqenin e Shkodrës

Stërbeq, Malësi e Madhe - 20 Maj 2016 - Nën moton "Unë e Dua Liqenin e Shkodrës" dhe në kuadër të projektit të rizonimit të Liqenit të Shkodrës të IUCN...
22 Maji, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

22 Maji, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

Shirokë, Shkodër - 22 Maj 2016 - Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit, INCA ishte e ftuar dhe mori pjesë në aktivitetet e organizuara nga Projekti NaturAl. Në aktivitete...
24 Maji,Dita Europiane e Parqeve

24 Maji,Dita Europiane e Parqeve

PK Divjakë-Karavasta, 24 Maj 2016 - Në kuadër të Ditës Europiane të Parqeve, INCA në bashkëpunim me AKZM, AdZM Fier, AdZM Shkodër, AdZM Elbasan, AdZM Lezhë, AdZM Berat, AdZM Durrës,...
5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit

5 Qershori, Dita Botërore e Mjedisit

Kukës – 5 Qershor 2016 -  Në rastin e 5 Qershorit, Ditës Botërore të Mjedisit si dhe në kuadër të programit ACHIEVE, financuar nga BE dhe zbatuar nga REC Shqipëri, INCA organizoi...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: