Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Inventari për sistemin e monitorimit të faunës së egër

Inventari për sistemin e monitorimit të faunës së egër

Përfundoi trajnimi mbi Inventarin për sistemin e monitorimit të faunës së egër me rangers-at e 12 AdRZM-ve të vendit. Ky sistem synohet të krijohet për regjistrimin dhe monitorimin e faunës...
Plani i ri i zonimit për Liqenin e Shkodrës

Plani i ri i zonimit për Liqenin e Shkodrës

Shkodër, 4 Nëntor, 2016 - Një plan i ri i zonimit që përcakton nivelet e mbrojtjes së Rezervatit  Natyror të Menaxhuar (RNM) të Liqenit të Shkodrës dhe mundëson menaxhimin efektiv...
Forumi i Zonave të Mbrojtura Detare në Mesdhe

Forumi i Zonave të Mbrojtura Detare në Mesdhe

Marok, 28 Nëntor - 1 Dhjetor 2016 - Çdo 4 vjet, Forumi i Zonave të Mbrojtura Detare (ZMD) në Mesdhe gjeneron një proces unik, gjatë të cilit menaxherët, politikbërësit, aktorët...
Kujdesi dhe trajtimi i kafshëve të egra në Shqipëri

Kujdesi dhe trajtimi i kafshëve të egra në Shqipëri

Tiranë, 16 Dhjetor 2016 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në kuadër të projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile (OMSHC) Shqiptare për...
Promovohet marka “Pelikani Miqsor”

Promovohet marka “Pelikani Miqsor”

Divjakë, 25 Janar 2017 - Në kuadër të Programit Noé Conservation, për “Menaxhimi i ligatinave dhe ruajtja e pelikanit kaçurrel në pellgun e Mesdheut”, në ambientet e Parkut Kombëtar...
Takimi përmbyllës / Aktivitetë të Qëndrueshme Ekonomike në ZMD të Mesdheut

Takimi përmbyllës / Aktivitetë të Qëndrueshme Ekonomike në ZMD të Mesdheut

Vlorë, 3 Shkurt 2017 – Ditën e premte në ambientet e Hotel Miramare në Vlorë, INCA organizoi takimin përmbyllës të projektit "Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: