Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Memorandum Mirëkuptimi midis CO-SEED dhe AKM

Memorandum Mirëkuptimi midis CO-SEED dhe AKM

Në kuadër të zbatimit të projektit CO-SEED ““Shoqëria Civile Vepron për Zhvillimin Social-Ekonomik mbi Bazat e një Mjedisi të Shëndetshëm”, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në...
Formohet Grupimi “Të Shpëtojmë Arinjtë Shqiptarë”

Formohet Grupimi “Të Shpëtojmë Arinjtë Shqiptarë”

Tiranë, 17/02/2017 - INCA në bashkëpunim me organizatën ndërkombëtare Katër Putrat, si dhe me institucione e tjera aktive dhe ECSO-s, janë duke punuar së bashku kundër keqtrajtimit të...
22 Marsi, Dita Botërore e Ujit

22 Marsi, Dita Botërore e Ujit

Grupimi “Të mbrojmë lumenjtë” kërkon Moratorium të hidrocentraleve në Shqipëri   HEC-et gjenerojnë konflikte në komunitetet e prekura dhe shkatërrojnë mjedisin në mënyrë...
OMSHC-të Shqiptare për promovimin e mbrojtjes së natyrës

OMSHC-të Shqiptare për promovimin e mbrojtjes së natyrës

Përmet, 21 Prill 2017 – INCA në kuadër të projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile (OMSHC) Shqiptare për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri”,...
Shkencëtarët e gjeneratës tjetër...

Shkencëtarët e gjeneratës tjetër...

PK Bredhi i Hotovës-Dangëlli, 22 Prill 2017 - INCA në bashkëpunim me AdRZM Gjirokastër dhe klasat e 9-ta të shkollës 9-vjeçare "Meleq Gostnishti" Përmet, me rastin e Ditës së...
E ardhmja e tyre është e ardhmja jonë

E ardhmja e tyre është e ardhmja jonë

Broshura PDF: Shiko dokumentin
10 Maj 2017 – Dita Botërore e Shpendëve Shtegtar   - E ardhmja e tyre është e ardhmja jonë   - “Një planet i shëndetshëm për shpendët shtegtarë dhe...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: