Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Takimi përmbyllës / Aktivitetë të Qëndrueshme Ekonomike në ZMD të Mesdheut

Takimi përmbyllës / Aktivitetë të Qëndrueshme Ekonomike në ZMD të Mesdheut

Vlorë, 3 Shkurt 2017 – Ditën e premte në ambientet e Hotel Miramare në Vlorë, INCA organizoi takimin përmbyllës të projektit "Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut – SEA-Med” mbështetur nga WWF MedPO dhe CEPF.

 Aktiviteti mblodhi bashkë të gjithë partnerët dhe bashkëpunëtorët e projektit, si përfaqësuesit e pushtetit vendor dhe lokal, OJF-të lokale dhe operatorët lokal të turizmit, përfaqësuesit e Ministrisë së Mjedisit, asaj të Turizmit, AKZM, UNDP, Këshillit të Qarkut dhe Bashkisë Vlorë, Njësisë Administrative Orikum, AdRZM Vlorë, Universitetit të Vlorës etj.

Takimi synoi të risjellë në vëmëndjen e partnerëve arritjet kryesore të projektit, aktivitetet, sfidat dhe perspektivë e ardhshme. Gjithashtu gjatë aktivitetit u mbajte dhe një seancë ku çdo partner pati mundësinë të ndajë përvojën e tij në këtë projekt. Në fund të takimit u organizua një ekspozitë fotografike nga aktivitetet kryesore të projektit si dhe  performanca e fëmijëve të Shkollës 9-Vjeçare Orikum me valle tradicionale të zonës, ia shtoi akoma më shumë bukurinë. Aktiviteti u përshëndet edhe nga Ansambli Polifonik Çipini me kënge tradicionale dhe bejte.

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: