Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Z.Kromidha në Kongresin e IUCN-Hawai 2016

Z.Kromidha në Kongresin e IUCN-Hawai 2016

Presidenti i INCA, z. Genti Kromidha, merr pjesë në Kongresin Botëror për Ruajtjen e Natyrës organizuar nga IUCN në Hawai, SHBA.   Më shumë se 10’000 personalitete nga qeveritë,...
Platforma One Adriatik kërkon një det pa ndotje

Platforma One Adriatik kërkon një det pa ndotje

Vlorë, 16/09/2016 - Apeli nga Vlora: Platforma One Adriatik kërkon një det pa ndotje nga nafta dhe jo të kërcënohet nga aktivitetet e shpim-kërkimit për naftë   Eshtë mbajtur në...
Zbatimi efektiv i legjislacionit mjedisor në Zonat e Mbrojtura

Zbatimi efektiv i legjislacionit mjedisor në Zonat e Mbrojtura

Përmet, 20-21/09/2016 - Në kuadër të projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile (OMSHC) Shqiptare për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri”, mbështetur...
Njoftim për Shtyp / CO-SEED

Njoftim për Shtyp / CO-SEED

WWF njofton fituesit e grantit në kuadër të: Programi i Grantit CO-SEED / Programi i Grantit për Ndërtimin e Kapaciteteve dhe Advokaci të Shoqërisë...
GEO-CRADLE, takim bashkërendues i aktorëve

GEO-CRADLE, takim bashkërendues i aktorëve

Tiranë, 26/09/2016 - Projekti i Bashkimit Evropian “GEO-CRADLE” zhvilloi me sukses takimin me aktorët kombëtar me qëllimin e futjes së tyre në një rrjet aktorësh rajonal dhe të...
Zbatimi efektiv i legjislacionit mjedisor në Zonat e Mbrojtura

Zbatimi efektiv i legjislacionit mjedisor në Zonat e Mbrojtura

Kukës, 28-29/09/2016 - Në kuadër të projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile (OMSHC) Shqiptare për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri”, mbështetur...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: