Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Njoftim për Shtyp / CO-SEED

Njoftim për Shtyp / CO-SEED

WWF njofton fituesit e grantit në kuadër të:

Programi i Grantit CO-SEED / Programi i Grantit për Ndërtimin e Kapaciteteve dhe Advokaci të Shoqërisë Civile 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: