Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Të shpëtojmë arinjtë shqiptarë

Të shpëtojmë arinjtë shqiptarë

Më datë 19 Qershor, pranë ambienteve të INCA, u mblodh “Koalicioni të Shpëtojmë Arinjtë Shqiptarë”, për të zhvilluar mbledhjen e radhës koordinuese. Çështje e arinjeve dhe kafsheve...
Takimi i parë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Takimi i parë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Tiranë – 20 Qershor 2017 - Me rastin e fillimit të punës së Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës në Shqipëri, në ambientet e INCA u zhvillua takimi i parë koordinues i tij. Qëllimi...
Interpretimi i vlerave dhe administrimi i qendrës së informacionit në PDKS

Interpretimi i vlerave dhe administrimi i qendrës së informacionit në PDKS

Orikum, 30 Qershor 2017 - Në kuadër të projektit “Ofrimi i shërbimeve për krijimin e qendrës së informacionit dhe të turizmit në Radhimë të Vlorës”, financuar nga UNDP dhe zbatuar nga...
Të shpëtojmë arinjtë shqiptarë

Të shpëtojmë arinjtë shqiptarë

Koalicioni “Të shpëtojmë arinjtë shqiptarë” (Save Albanian Bears) dëshiron të shprehë shqetësimin më të thellë për rastet e mbajtjes së arinjve në robëri dhe sidomos për ato që...
CO-SEED / Trajnim rajonal mbi proçedurat e VNM dhe VSM

CO-SEED / Trajnim rajonal mbi proçedurat e VNM dhe VSM

Beograd 4-7 Korrik 2017 - Në kuadër të projektit CO-SEED (Shoqëria civile vepron për zhvillim të shëndoshë për mjedisin socio-ekonomik), u zhvillua trajnimi rajonal mbi procedurat e VNM dhe...
GEO-CRADLE - takim mbi vlerësimin e progresit

GEO-CRADLE - takim mbi vlerësimin e progresit

Në kuadër të projektit “GEO-CRADLE” financuar nga Bashkimi Europian, në datat 6-7 Korrik 2017, u mbajt në Bruksel takimi i rishikimit dhe vleresimit të progresit të bërë në gjysmën e...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: