Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

21 Maji, Dita Europiane e Rrjetit Natura2000

21 Maji, Dita Europiane e Rrjetit Natura2000

21 Maji është Dita Evropiane e Rrjetit Natura2000. Me festimin e kësaj Dite, synohet që të gjithë qytetarët evropianë të zbulojnë pasurinë mahnitëse të natyrës, ku ajo dhe njerëzit...
22 Maji, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

22 Maji, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

Biodiversiteti dhe Turizmi i Qëndrueshëm Kjo është tema e përzgjedhur për vitin 2017 i cili është shpallur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara si Viti Ndërkombëtar i...
“One Love Valbona Park”

“One Love Valbona Park”

Dita Evropiane e Parqeve Festohet edhe në Pakrun Kombëtar Lugina e Valbonës! Parku Kombëtar Lugina e Valbonës, mirëpret fëmijët nga shkollat 9-vjeçare të qytetit të bajram Currit, të...
INCA i bashkohet thirrjes për njohjen e të drejtave të oqeaneve

INCA i bashkohet thirrjes për njohjen e të drejtave të oqeaneve

ORGANIZATAT BOTËRORE I BËJNË THIRRJE KOMBEVE TË BASHKUARA PËR NJOHJEN DHE MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË OQEANEVE Qëndra e të drejtës së Tokës (Earth Law Center, ELC), një lider botëror në...
Investigimi i zbatimit në praktikë i legjislacionit për ruajtjen e natyrës në Shqipëri

Investigimi i zbatimit në praktikë i legjislacionit për ruajtjen e natyrës në Shqipëri

Mbahet Forumi Kombëtar “Investigimi i zbatimit në praktikë i legjislacionit për ruajtjen e natyrës në Shqipëri”   Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në...
Vizitë studimore në Velipojë

Vizitë studimore në Velipojë

Velipojë – 09 Qeshor 2017 - Në kuadër të projektit “Ofrimi i shërbimeve për krijimin e qendrës së informacionit dhe të turizmit në Radhimë të Vlorës”, financuar nga UNDP dhe...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: