Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

22 Maji, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

22 Maji, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

Shirokë, Shkodër - 22 Maj 2016 - Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit, INCA ishte e ftuar dhe mori pjesë në aktivitetet e organizuara nga Projekti NaturAl. Në aktivitete merrnin pjesë edhe shkollat e Velipojës dhe Dajçit me ekspozitat me punimet e tyre të krijuara në kuadër të ndërgjegjësimit mjedisor që INCA po ndërmerr në zonë. Aktiviteti kishte dhe veprimtari të tjera ndërgjegjësuese me në fokus edukimin e brezit të ri për mbrojtjen e mjedisit.

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: