Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Unë e Dua Liqenin e Shkodrës

Unë e Dua Liqenin e Shkodrës

Stërbeq, Malësi e Madhe - 20 Maj 2016 - Nën moton "Unë e Dua Liqenin e Shkodrës" dhe në kuadër të projektit të rizonimit të Liqenit të Shkodrës të IUCN "Mbështetje për menaxhimin e qëndrueshem dhe afatgjatë të liqenit ndërkufitar të Shkodrës", INCA në bashkëpunim me AdZM Shkodër, organizuan disa orë të hapura me nxënësit e shkollave të zonës.

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: