Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Një ekspozitë për Pelikanin Kaçurrel

Një ekspozitë për Pelikanin Kaçurrel

Bajzë, Malësi e Madhe - 20 Maj 2016 - Në kuadër të Programit Noé Conservation, për menaxhimin e ligatinave dhe ruajtjen e pelikanit kaçurrel në pellgun e Mesdheut, në shkollën e Stërbeqit, u zhvillua ekspozita me punimet më të mira të nxënësve në kuadër të edukimit mjedisor dhe ruajtjes së pelikanit kaçurrel. Këto aktivitete INCA i zhvilloi në bashkëpunim me AdZM Shkodër dhe DAR Malësi e Madhe

 

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: