Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Simpoziumi i 5-të për Mesdheun mbi Vegjetacionin Detar

Simpoziumi i 5-të për Mesdheun mbi Vegjetacionin Detar

Në Simpoziumin e 5-të për Mesdheun në lidhje me Vegjetacionin Detar, stafi i INCA-s paraqiti me poster punën në lidhje me studimin shumë dimensional të Porto Palermos. Për më shumë shikoni...
Fushatë ndërgjegjësimi mbi vlerat e biodiversitetit

Fushatë ndërgjegjësimi mbi vlerat e biodiversitetit

Në kuadër të projektit “Ruajtja e Agro biodiversitetit në Zonat Rurale të Shqipërisë” (CABRA), zbatuar nga GIZ, në datat 10 dhe 13 Tetor, u zhvilluan sesionet e veçnata me nxënësit e...
Turizmi i qëndrueshëm duhet të jetë prioritet për Zonat e Mbrojtura në rajon

Turizmi i qëndrueshëm duhet të jetë prioritet për Zonat e Mbrojtura në rajon

Brijuni, Kroaci -  150 njerëz nga 13 vende europiane u mblodhën këtë javë në Kroaci për të folur rreth asaj se si zonat e mbrojtura dhe trashëgimia e tyre natyrore mund të gjenerojnë...
Festohet në Kukës Dita e Drinit

Festohet në Kukës Dita e Drinit

Në  kuadër të Ditës së Drinit, me 3 Tetor 2014, INCA në bashkëpunim me shoqatën Mbrojtja e Mjedisit Kukës si dhe me Këshillin e Qarkut Kukës organizuan disa aktivitete ndërgjegjësuese e...
Takimi i tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Takimi i tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Ditën e Enjte më 2 Tetor 2014 u zhvillua në Kukës takimi i tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi u zhvillua me pjesëmarrjen e të gjithë përfaqësuesve të organizatave partnere...
Trashëgimia natyrore, një përparësi për zhvillimin e  turizmit

Trashëgimia natyrore, një përparësi për zhvillimin e turizmit

Gjirokastër 26-28/09/2014  Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) dhe Shoqata Mjedisore “Çajupi”- Gjirokastër, pjesë të Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës që mbështetet...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: