Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Mision Monitorimi për Ekomuzeumin e Lumit Vjosa/Aoos

Mision Monitorimi për Ekomuzeumin e Lumit Vjosa/Aoos

Përmet, 07 Maj 2014 - Në kuadër të përfundimit të Projektit: “Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos, promovimi dhe mbrojtja e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të basenit të Lumit...
Shërbimi Pyjor aftësohet të bashkëpunojnë me mediat

Shërbimi Pyjor aftësohet të bashkëpunojnë me mediat

Tirane 7 Maj 2014 - 15 Parqe Kombëtare nisin përgatitjet e materialeve promovuese. Punonjësit e Sherbimit Pyjor aftësohen të bashkëpunojnë me mediat lokale dhe komunitetin në shërbim të...
Parku Natyror Rajonal i Ulzës promovon turizmin

Parku Natyror Rajonal i Ulzës promovon turizmin

Ulëz, 25 Prill 2014 - Me Vendimin Nr. 16, date 3.04.2013,Keshilli i Qarkut Diber shpalli liqenin e Ulzës dhe zonën përreth tij si"Park Natyror Rajonal", si i pari Park i këtij lloji...
Marrëveshje për Zhvillimin e Turizmit të Qëndrueshëm në Valbonë

Marrëveshje për Zhvillimin e Turizmit të Qëndrueshëm në Valbonë

Lugina e Valbonës, Bajram Curri, 24 Prill 2014 –  Nën peisazhin malor të Parkut Kombëtar “Lugina e Valbonës” u nënshkrua sot Marrëveshja për zhvillimine turizmit midis përfaqsuesve...
Strategjia e Komunikimit në Projektin e SEA-Med

Strategjia e Komunikimit në Projektin e SEA-Med

Vlorë 22-23 Prill 2014 - Në kuadër të projektit "Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut - Shqipëria" u zhvillua trainimi me temë...
Eficensa e Energjisë për sistemin e ndriçimit në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë

Eficensa e Energjisë për sistemin e ndriçimit në Parkun Themistokli Gërmenji, Korçë

Ditën e Martë, dt. 15 Prill 2014 në qytetin e Korçës, në kuadër të përmbylljes së aktiviteteve të projektit “Eficensa e Energjisë për sistemin e ndriçimit në Parkun Themistokli...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: