Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Vlerësim për ecurinë e Rrjetit gjatë vitit të parë

Vlerësim për ecurinë e Rrjetit gjatë vitit të parë

Tiranë 4 Mars 2014; Në kuadër të zbatimit të programit SENiOR-A, Ambasada Suedeze ka zhvilluar procesin e monitorimit të ecurisë së programit SENiOR-A. Përfaqësues të Ambasadës Suedeze...
Fillon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet kombëtare

Fillon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet kombëtare

Tiranë, 21 Shkurt 2014; Në kuadër të projektit Parqet e Harkut Dinarik, i cili zbatohet nga WWF dhe INCA, u zhvillua në ambientet e Qendrës së Informacionit të Parkut Kombëtar Dajt, takimi i...
Ndalimi i gjuetisë për dy vjet, mundësi shpendëve për shumim.

Ndalimi i gjuetisë për dy vjet, mundësi shpendëve për shumim.

  Aktualitet nga LORENC SHEHU (Shqiptarja.com)   TIRANE - “Shoqëria civile në përgjithësi dhe Rrjeti i Mbrojtjes së Natyrës në veçanti mbështet aprovimin e projektligjit për ndalimin e...
Liqeni i Shkodrës si Rezervë Biosfere

Liqeni i Shkodrës si Rezervë Biosfere

Bar, Montenegro, 30-31 Janar 2014; Në kuadër të projektit ndërkufitare Shqipëri-Mal i Zi “Të mbështesim propozimin e Rezervës së Biosferës Ndërkufitare të zonës së Liqenit të...
Konferenca Ndërkombëtare "Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos"

Konferenca Ndërkombëtare "Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos"

Konicë, 26-27 Janar 2014 Inagurimi i Ekomuzeumit të lumit Vjosa/Aoos u pasua një ditë më pas me një udhëtim dhe vizitë në disa nga pikat me atraktive të luginës së lumit Vjosa/Aoos në...
Hap dyert Ekomuzeumi i Parë në Shqipëri!

Hap dyert Ekomuzeumi i Parë në Shqipëri!

Përmet, 25 Janar 2014 Në kuadër të projektit “Ekomuzeumi i Lumit Vjosa/Aoos  (Projekti VAEcoM), bashkë financuar nga fondet evropiane dhe fondet kombëtare të Shqipërisë dhe Greqisë sipas...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: