Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Në perlën natyrore të  Sazan-Karaburunit

Në perlën natyrore të Sazan-Karaburunit

Vlorë 11 Korrik 2014 - Në kuadër të projektit të WWF "Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut-Shqipëri" i cili financohet nga Fondi i...
Mblidhet Komiteti i Menaxhimit i Parkut Detar Karaburun-Sazan

Mblidhet Komiteti i Menaxhimit i Parkut Detar Karaburun-Sazan

Orikum 13 Qershor 2014 - Në ambientet e Bashkisë Orikum u mbajt Komiteti i 4 Drejtues i Parkut Detar Karaburun-Sazan, i cili aktualisht është duke luajtur edhe rolin e Komitetit të Koordinimit...
Zhvillon punimet Konferenca e Zonave të Mbrojtura në Shqipëri

Zhvillon punimet Konferenca e Zonave të Mbrojtura në Shqipëri

Tiranë, 11-13 Qershor 2014 Menaxherët e Zonave të Mbrojtura të Shqipërisë mblidhen në Konferencën e parë Kombëtare.                Zhvillohen perspektivat e menaxhimit të...
Nënshkruhet Marëveshja e bashkëpunimit midis AKT-së dhe INCA-s

Nënshkruhet Marëveshja e bashkëpunimit midis AKT-së dhe INCA-s

Tiranë, 5 Qershor 2014 - Dita Botërore e Mjedisit, 5 qershori u caktua si Dita Botërore e Mjedisit në vitin 1972, nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-s me qëllim për të shtuar vetëdijen rreth...
22 Maj 2014, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

22 Maj 2014, Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit

Virua, Gjirokastër, 22 Maj 2014 - Kombet e Bashkuara e shpallën 22 Majin si Ditën Ndërkombëtare e Biodiversitetit për të rritur ndërgjegjësimin dhe përmirësuar vlerësimin e çështjeve...
Zhvillohet takimi i dytë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Zhvillohet takimi i dytë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Gjirokastër, 21 Maj 2014 - U zhvillua në Gjirokastër takimi i dytë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi u zhvillua me pjesëmarrjen e të gjithë përfaqësuesve të organizatave partnere...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: