Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Ishulli i Sazanit, një zonë e re e mbrojtur në Shqipëri?

Ishulli i Sazanit, një zonë e re e mbrojtur në Shqipëri?

Vlorë, 17-19 Shtator  2014. Në kuadër të zhvillimit të planit të menaxhimit të Parkut Detar Karaburun-Sazan dhe atij të Ishullit të Sazanit, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri...
Shqipëria JO Duhanit Eja t'i themi NDAL së bashku !

Shqipëria JO Duhanit Eja t'i themi NDAL së bashku !

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Tiranë, 05/09/2014 - Lançohet nisma e shoqërisë civile “Shqipëria Jo Duhanit!” Ministri Beqaj: “Ftojmë të gjithë shqiptarët t’i bashkohen nismës duke i thënë Ndal!...
Trashëgimia natyrore e Parkut Detar të Karaburun – Sazanit ...

Trashëgimia natyrore e Parkut Detar të Karaburun – Sazanit ...

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Orikum, Vlorë – 28 Gusht 2014   Trashëgimia natyrore e Parkut Detar të Karaburun – Sazanit një pasuri unike për t\'u eksploruar dhe ruajtur me kujdes nga brezat....
Trashëgimia natyrore e Parkut  Kombëtar të  Butrintit...

Trashëgimia natyrore e Parkut Kombëtar të Butrintit...

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Butrint, Sarandë - 27 Gusht 2014 -    Trashëgimia natyrore e Parkut Kombëtar të Butrintit, një pasuri pak e njohur dhe anashkaluar nga paketat turistike.   Rrënojat arkeologjike të...
Kundër devijimit të Lumit Vjosa/Aoos

Kundër devijimit të Lumit Vjosa/Aoos

Vovoussa, Greqi, Gusht 2014 - Në fshatin Vovoussa, Janinë, Greqi, i cili ndodhet pranë burimit të lumit Vjosa/Aoos në zemër të Parkut Kombëtar Pindos,  nga data 7 deri më 10 Gusht 2014, u...
Zbuloni Thesaret e Jonit

Zbuloni Thesaret e Jonit

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Vlorë, Korrik 2014 - Në kuadër te projektit "Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare-Karaburun-Sazan, INCA në bashkepunim me Adriatic dhe SEEP (partneret lokal të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: