Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med

Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med

Vlorë, 29 Mars - 5 Prill 2014; Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med u zhvillua në qytetin e Vlorës, në afërsi të Zonës së Mbrojtur Detare të Karaburun-Sazanit, me pjesemarrjen e...
Vazhdon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet Kombëtare

Vazhdon vlerësimi i vlerave dhe përfitimeve nga Parqet Kombëtare

Projekti Parqet Dinarike vijon të vlerësojë përfitimet nga trashëgimia natyrore e  Parqeve Kombëtare të Shqipërisë Në datat 25 dhe 26 Mars, 2014 ekspertët e WWF dhe INCA ...
22 MARS - DITA BOTËRORE E UJIT 2014

22 MARS - DITA BOTËRORE E UJIT 2014

Tiranë, 22 Mars 2014 Dita botërore e ujit festohet çdo vit më 22 Mars dhe synon të fokusojë vëmendjen botërore mbi ujin dhe menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve ujore. Këtë vit tema e...
Ekomuzeumi i Lumit Vjosa /Aoos kundërshton devijimin e planifikuar të këtij lumi

Ekomuzeumi i Lumit Vjosa /Aoos kundërshton devijimin e planifikuar të këtij lumi

Tiranë, 22 Mars 2014 Dita botërore e ujit festohet cdo vit më 22 Mars dhe synon të fokusojë vëmendjen globale mbi ujin dhe menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve ujore. Këtë vit tema e...
Zhvillimi i aftësive të komunikimit të stafit të Zonave të Mbrojtura

Zhvillimi i aftësive të komunikimit të stafit të Zonave të Mbrojtura

Tiranë 12-13 Mars 2014; Specialistë dhe menaxherë nga 15 Zona të Mbrojtura të Shqipërisë kanë marrë pjesë në një trajnim kualifikues që aftëson stafin shqiptar të punojë në funksion...
Plani i menaxhimit të Parkut Kombëtar Detar Karaburun – Sazan

Plani i menaxhimit të Parkut Kombëtar Detar Karaburun – Sazan

Vlorë 13 Mars 2014; Në kuadër të projektit “Përmirësimi i mbulimit gjeografik dhe menaxhimit efektiv të zonave të mbrojtura detare dhe bregdetare” mbështetur nga UNDP, zbatuar nga WWF...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: