Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med

Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med

Vlorë, 29 Mars - 5 Prill 2014;

Trajnimi i Parë Rajonal i projektit SEA-Med u zhvillua në qytetin e Vlorës, në afërsi të Zonës së Mbrojtur Detare të Karaburun-Sazanit, me pjesemarrjen e përfaqësuesve nga Algjeria, Libia, Tunizia, Turqia, Kroacia, Greqia, Gjermania, Italia, SHBA dhe Shqipëria, të cilet ndërmorën trajnime dhe aktivitete njohëse në kuadër të projektit shumëkombësh mbi "Aktivitetet Ekonomike të Qëndrueshme në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut", me asistencën e WWF Med-PO dhe NOAA (Administrata Kombëtare Oqeanike dhe Atmosferike, SHBA). 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: