Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Ekomuseumi i lumit Vjosa/Aoos, workshop trajnues për ngritjen e kapaciteteve

Ekomuseumi i lumit Vjosa/Aoos, workshop trajnues për ngritjen e kapaciteteve

Në datë 5 - 6 Dhjetor 2013 në ambientet e Qendrës Multifunksionale në qytetin e Përmetit, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) në bashkëpunim me Bashkinë Përmet, në...
Përgatitja e dokumentacionit për shpalljen e Parkut Detar të Porto Palermos

Përgatitja e dokumentacionit për shpalljen e Parkut Detar të Porto Palermos

Në datë 9 Dhjetor 2013, në ambientet e Këshillit Bashkiak Himare, INCA në bashkëpunim me shoqatën mjedisore “Adriatiku”- Vlorë, dhe me Bashkinë Himare, organizuan takimin me temë...
Seminar Rajonal për Bashkëpunimin Ndërkufitar:  nga Vizioni në Veprim

Seminar Rajonal për Bashkëpunimin Ndërkufitar: nga Vizioni në Veprim

Proceset e krijimit të Rezervave Ndërkufitare të Biosferës (TBR) në rajon duhet të mbështeten pasi ato ndodhen në një moment kritik ku palët e interesuara kërkojnë mbështetje dhe...
Dita Verës, Parku Kombëtar Prespë

Dita Verës, Parku Kombëtar Prespë

20 Dhjetori shënoi Ditën e Verës për prodhuesit e verës në zonën e Korçës. Për të festuar këtë ditë, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) dhe organizata lokale Green...
Mbahet takimi i dytë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Mbahet takimi i dytë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Më 30 korrik, në ambientin e zyrave të organizatës Adriatiku, Vlorë, u mbajt takimi i rrathës i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, i parashikuar në kuadër të programit të projektit...
Takim mbi problemet e peshkimit në liqenin e Ulzës

Takim mbi problemet e peshkimit në liqenin e Ulzës

Në kuadër të projektit SENiOR-A, (Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri, me asistencë të REC Albania dhe financim të SIDA-s),Organizata Mjedisore Miqësia...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: