Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Hapet ekspozita fotografike \"Shëmbuj të mirë të efiçencës energjitike\"

Hapet ekspozita fotografike \"Shëmbuj të mirë të efiçencës energjitike\"

Në datë 28 qershor, pranë kodrave të liqenit artificial të Tiranës,Qendra Eden organizoi Ekspozitën fotografike “Shembuj të mirë të efiçencës energjetike në Shqipëri dhe Rajon”....
21 Qershori, Dita e Liqenit të Shkodrës

21 Qershori, Dita e Liqenit të Shkodrës

Më 21 Qershor në kuadër të “Ditës së Liqenit të Shkodrës”, forumi Shqiptar i Liqenit të Shkodrës (FSLS) në bashkëpunim të ngushtë me INCA, organizoi një aktivitet ndërgjegjësues...
Del numri i parë i Ditari Natyrës

Del numri i parë i Ditari Natyrës

Të nderuar miq, kolegë, bashkëpunëtore ! Sot filloi rrugëtimin një përpjekje e re e Institutit për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) dhe rrjetit të OJF-ve të \\"Mbrojtjes së...
Vlerat dhe rëndësia e Parkut Detar Karaburun - Sazan

Vlerat dhe rëndësia e Parkut Detar Karaburun - Sazan

Në kuadër të projektit SENiOR-A Organizata Mjedisore Adriatiku Vlorë si pjesë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, në bashkëpunim të ngushtë me INCA-n, më 11 Qershor organizoi workshop-in...
5 Qershor, Dita Ndërkombetare e Mjedisit

5 Qershor, Dita Ndërkombetare e Mjedisit

Në kuadër të 5 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit, Forumi Shqiptar i Liqenit të Shkodrës, (FSLS) në bashkëpunim me Institutin për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri, (INCA) dhe në...
Mbahet takimi i parë i Rrjetit të Organizatave për Mbrojtjen e Natyrës

Mbahet takimi i parë i Rrjetit të Organizatave për Mbrojtjen e Natyrës

Në kuadër të programit të projektit SENiOR-A, (Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri) me asistencë të REC Albania dhe financim të SIDA-s,më 31 Maj,...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: