Aktivitete

Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Duke u përgatitur për sezonin turistik!

Duke u përgatitur për sezonin turistik!

Në qytetin e Vlorës dhe Orikumit ka përfunduar instalimi i tabelave të informacionit turistik me ndriçim mbi Parkun Kombëtar Detar Karabrun-Sazan. Këto tabela janë instaluar në pika të...
Fuqizimi i OMSHC-ve për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri

Fuqizimi i OMSHC-ve për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri

Përmet - 22 Qershor 2016 - Në kuadër të projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile (OMSHC) Shqiptare për promovimin e mbrojtjes së natyrës në Shqipëri”,...
Shoqëria civile vepron për mjedisin e shëndoshë dhe zhvillimin socio-ekonomik

Shoqëria civile vepron për mjedisin e shëndoshë dhe zhvillimin socio-ekonomik

Rënia e burimeve natyrore, humbja e biodiversitetit dhe ndryshimet klimatike kërcënojnë seriozisht kushtet mjedisore të nevojshme për ekzistencën e njeriut dhe themelet e prosperitetit tonë...
NJOFTIM PËR SHTYP / 11.07.2016

NJOFTIM PËR SHTYP / 11.07.2016

INCA njofton thirrjen për propozime: CO-SEED Programi i Grantit Program për Ngritjen e Kapaciteteve dhe Advokaci të Shoqërisë Civile - Aplikimet për Programin e Grantit CO-SEED – “Shoqëria...
Riverwalk 2016

Riverwalk 2016

20  te rinj filluan aktivitetin lumenjtë me të egër ende- Riverwalk 2016!   Projekti Riverwalk filloi sot në Shkodër me qëllimin e mbrojtjes së lumenjve të egër Evropian...
JO ndërhyrjeve në PK Divjakë-Karavasta

JO ndërhyrjeve në PK Divjakë-Karavasta

Broshura PDF: Shiko dokumentin
PK Divjakë-Karavasta 30 Korrik 2016 - Rrjeti i Shoqatave Mjedisore shprehin kundërshtimin e tyre të fortë për ndërhyrjen antiligjore të ditëve të fundit e të shoqëruar me modifikime të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: