Aktivitetet

Ndiqni aktivitetet e kryera nga INCA

Mblidhet Komiteti Drejtues i Projekteve  MedPartnership dhe ClimVar&MIZB

Mblidhet Komiteti Drejtues i Projekteve MedPartnership dhe ClimVar&MIZB

Athinë, Greqi, 3-5 Nëntor 2015 – U mbajt në Athinë takimi i 5-të dhe i fundit i Komitetit Drejtues të projekteve MedPartnership dhe ClimVar&MIZB nën moton "Aktivitetet e implementuara në një vend për të eliminuar ndotjen në Mesdhe, janë të dobishme për të gjitha vendet e tjera".

Në takim mori pjesë edhe Presidenti i INCA, Z.Genti Kromidha i cili ndër të tjera prezantoi edhe punën e bërë për shpalljen e Zonës së Mbrojtur Detare "Gjiri i Porto Palermos - Llamani" si dhe rrezultatet konkrete të punës së bërë në Zonën e Mbrojtur Detare "Karaburun-Sazan" në kuadër të projektit "Aktivitete të qëndrueshme ekonomike në zonat e mbrojtura detare të mesdheut".