Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Ditari Natyrës Nr.66 - Nentor 2018

Në këtë numër do të gjeni: 13 Tetori, Dita Botërore e Shpendëve Shtegëtar INCA takon anëtarët e Këshillit Bashkiak Librazhd Trainim në kuadër të Blue Land Project Aksione Komunitare...
Ditari Natyrës Nr.65 - Tetor 2018

Ditari Natyrës Nr.65 - Tetor 2018

Në këtë numër do të gjeni: Fuqizimi i Organizatave Mjedisore të Shoqërisë Civile për të promovuar mbrojtjen e natyrës në Shqipëri Sfidë dhe motivim i Organizatave të Rrjetit për...
Ditari Natyrës Nr.64 - Shtator 2018

Ditari Natyrës Nr.64 - Shtator 2018

Në këtë numër do të gjeni: Një e shkuar e pa zbuluar apo një e ardhme me përgjegjësi... Monitorimi i specialistëve italianë - plazhet shqiptare të përshtatshme për breshkat...
Ditari Natyrës Nr.63 - Gusht 2018

Ditari Natyrës Nr.63 - Gusht 2018

Broshura PDF: Shiko dokumentin
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se… Trashëgimia Natyrore e Shqipërisë - UNESCO ILIRIA vazhdon konsultimet mbi krijimin dhe funksionimin e forumeve lokale...
Ditari Natyrës Nr.62 - Korrik 2018

Ditari Natyrës Nr.62 - Korrik 2018

Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se… Tryeza e 3-të GEO e Evropës Juglindore Studentët janë ekspertët e ardhshëm të mjedisit, por sëpari janë...
Ditari Natyrës Nr.61 - Qershor 2018

Ditari Natyrës Nr.61 - Qershor 2018

Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Biodiversiteti i Liqenit të Shkodrës dhe lumit Buna Lançohet Projektit Blue Land /Territoret Blu Takim i Rrjetit CO-SEED në...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: