Ditari Natyrës Nr.91 - Dhjetor 2020

Ditari Natyrës Nr.91 - Dhjetor 2020

Në këtë numër do të gjeni:

Natyra nuk flet, nuk proteston, por hakmerret!

Organizatat e shoqërisë civile dhe ligatinat

GREEN 27 - koalicioni i OJF-ve shqiptare bëhet pjesë e nismës rajonale

Trajnim për anëtarët e BioNET

Ndikimi i politikave për ruajtjen e ligatinave

Data të rëndësishme...

Pak Histori...

 

- Për më tepër lexoni...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: