Ditari Natyrës Nr.92 - Janar 2021

Ditari Natyrës Nr.92 - Janar 2021

Në këtë numër do të gjeni:

Mblidhen anëtarët e Rrjetit Mesdhetar të Posidonias

Midis tyre...unë zgjedh këtë!

Promovimi dhe zhvillimi i atraksioneve turistike në PK Mali i Tomorrit

Zhvillohet Censusi i shpendëve dimëronjës

Në ballkanin perëndimor, jetojmë brenda një reje helmuese!

Struktura e Shtigjeve në Zonat e Mbrojtura

Data të rëndësishme...

Pak Histori...

 

Për më tepër kliko...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: