Ditari Natyrës nr.93 - Shkurt 2021

Ditari Natyrës nr.93 - Shkurt 2021

Në këtë numër do të gjeni:

A është shkatërrimi i natyrës mënyra e duhur për zhvillim?

Letër e hapur Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi RAMA!

Ky simbol duhet ruajtur në çdo formë!

Përse i burgosin kafshët!?

Plan Menaxhimi për Porto Palermon

Fatkeqsia nuk vjen kurrë vetëm - ndotja e ajrit dhe Covid 19

Çfarë po na bën neve ajri i ndotur në Ballkanin Perëndimor?

E Ardhmja e Natyrës, e Ardhmja Jonë - Bota Flet

Data të rëndësishme...

Pak Histori...

Për më tepër kliko...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: