Ditari Natyrës Nr.90 - Nëntor 2020

Ditari Natyrës Nr.90 - Nëntor 2020

Në këtë numër do të gjeni:

- OMSHC të bashkuara për mbrojtjen e natyrës

- Më jep një mbetje, ta shndërroj në art

- Të njohim llojet e rëndësishme të florës dhe faunës

- Nga Mali në Det

- Vdekja e lisnajës

- Studio Plus - Projekti ACAP vendos në fokus të nxënësve beratas...

- Për një bregdet më të patër...

- Pak histori...

- Për më tepër lexoni... 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: