Ditari Natyrës Nr.89 - Tetor 2020

Ditari Natyrës Nr.89 - Tetor 2020

Në këtë numër do të gjeni:

Burimet natyrore nën presion

Natyra në sytë e fëmijëve

Të njohim llojet e rëndësishme të florës dhe faunës

Nga Mali në Det

Peshkimi i qëndrueshëm kërkon njohuri të reja

Qendra multifunksionale - mundësi për promovimin e zonave të mbrojtura

Peshkaqenët rrezikohen nga njeriu

Kriza e natyrës shpjeguar në pesë grafikë

Breshkat e detit folenizojnë në shqipëri

Parlamenti Evropian votoi për 60% ulje të shkarkimeve të CO2 brenda vitit 2030

Data të rëndësishme

Pak Histori...

- Për më tepër lexoni...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: